Profile Aluplast Energeto

Profilele Aluplast Energeto

Ferestre din PVC de clasa superioara. energeto poate fi numit pe drept cuvant un "talent exceptional", caci s-a reusit prin crearea lui o dezvoltare revolutionara. S-a renuntat la armatura metalica in constructia toc-cercevea si s-au obtinut rezistenta chiar la solicitari mecanice mai mari.

Cu energeto, cea mai buna fereastra din clasa sa, luati intotdeauna decizia corecta. Fiindca energeto este o fereastra fara bariera termica metalica in constructia toc-cercevea. Sistemul prezinta in toate versiunile si latimile constructive valori foarte bune de izolare termica, ceea ce conduce in mod activ la reducerea CO2, la reducerea costurilor de incalzire si prin aceasta la protectia mediului.

energeto reuneste tehnologia extraordinara cu designul deosebit. Prin utilizarea procedeului de lipire a geamului izolator la cercevea (bonding inside) precum si prin introducerea barierei de PVC armata cu fibra de sticla (powerdur inside) sistemul de ferestre fara metal a devenit realitate.

energeto - cea mai buna fereastra din clasa sa

 • Se poate monta atat la lucrari de renovare (70 mm latime constructiva) cat si la constructiile noi (85 mm latime constructiva)
 • Valori in mod evident peste cele din solicitarile normativelor de economisire a energiei 2009
 • Structura interioara elaborata a tocului si cercevelei de fereastra evita bariera termica metalica
 • Valori de izolare termica foarte bune de pana la Uw = 0,61 W/mテャテッツソツステモテつイK
 • Impresioneaza prin aspect filigran clasic
 • Convinge prin siguranta extraordinara, confirmata de centre de testare oficiale
 • Este disponibil in peste 40 de culori
 • Este reciclabil si poate fi reintrodus in proportie de 100% in circuitul de materiale
 • Consta in PVC rezistent la intemperii si se prelucreaza rezultand ferestre de calitate superioara care protejeaza la zgomot, intemperii si efractie

Tehnologia de lipire aluplast (bonding inside) fara armatura metalica la cercevea este cunoscuta deja de cativa ani pe piata si disponibila la toate latimile constructive incepand cu 70 mm. In legatura cu dezvoltarea consecventa a sistemului de ferestre fara metal, un PVC special armat cu fibra de sticla inlocuieste armatura de metal in tot profilul.

Varianta cu latime constructiva de 70 mm ca sistem cu garnitura mediana este absolut cel mai bun produs al clasei sale. Niciun alt sistem nu poate atinge la aceasta latime constructiva o valoare Uf de pana la 0,89 W/mテャテッツソツステモテつイK si astfel o valoare fara precedent Uw de 0,64 W/mテャテッツソツステモテつイK. Impresionant este aici aspectul profilului cu numai 107 mm extraordinar de suplu si filigran, suprafata de sticla deosebit de mare si astfel concomitent o buna luminare a spatiului. La aceasta serie de profile se poate monta geam cu grosimi pana la 41 mm.

Sistemul cu garnitura mediana de 70 mm se caracterizeaza prin varietatea de culori, atat in variante de imitatie de lemn si in culori simple si dispune de la sine de toate foliie cool-colors inovative introduse recent de aluplast; acestea garanteaza proprietati de utilizare imbunatatite evident si o durata de viata mai mare a suprafetei.

energeto 4000 - Eficienta energetica inteleasa ca si concept inovativ

Structura interioara elaborata a tocului si cercevelei de fereastra evita bariera termica metalica si atinge valori de izolare extraordinare si stabilitate chiar si fara introducerea armaturilor speciale, izolatoare termic si a insertiilor cu spuma. energeto ofera cele mai bune valori de izolare termica combinat cu o constructie proeminenta, astfel incat siguranta, protectia fonica si designul sa nu ramana neglijate.

Avantajele generale oferite

 • Uf=1,1 W/mテャテッツソツステモテつイK, in timp ce cu un geam triplex standard se poate realiza o valoare Uw de pana la 0,90 W/mテャテッツソツステモテつイK
 • Fereastra atinge aceste valori extraordinare pe de-o parte prin lipirea foii de geam la cercevea, pe de alta parte tocul de fereastra este armat cu PBT special conceput pentru acesta
 • Optica filigran si clasica a profilului pentru un spatiu bine luminat
 • Protectie fonica deosebita pana la clasa de protectie fonica IV
 • Siguranta la efractie testata WK2

energeto 8000 - Calitate made in Germany

energeto 8000 cu latime constructiva de 85 mm este special conceput pentru segmentul constructiilor noi si convinge prin cele mai bune valori de izolare termica. Sistemul de 85 mm este disponibil in varianta Classic-line-Design si captiveaza prin linearitate, atinge o valoare fara precedent Uf de 0,98 W/mテャテッツソツステモテつイK. energeto 8000 imbina tehnologia viitorului cu o deosebita eficienta energetica si rezultatul se poate vedea:

energeto - intotdeauna fereastra fara probleme!

Avantajele generale oferite

 • Uf=0,94 W/mテャテッツソツステモテつイK, in timp ce cu un geam triplex se poate realiza o valoare Uw de 0,80 W/mテャテッツソツステモテつイK
 • fereastra atinge aceste valori de varf pe de-o parte prin lipirea foii de geam la cercevea, pe de alta parte tocurile si cercevelele de fereastra sunt armate cu PBT special conceput pentru acestea
 • Optica filigran si clasica a profilului pentru un spatiu bine luminat
 • Protectie fonica deosebita pana la clasa de protectie fonica IV
 • Se poate monta geam cu grosime pana la 52 mm
 • Siguranta la efractie testata WK2
 • Disponibil in numeroase variante de culori

energeto foam inside

Lipirea geamului termoizolant la cercevea (binding inside) precum si inlocuirea armaturii de otel cu bariera din PVC armat cu fibra de sticla in partea interioara a sistemului de ferestre (powerdur inside) sunt parti ale ferestrei fara metal energeto. energeto se completeaza cu o alta tehnologie: foam inside.

Prin aplicarea de spuma poliuretanica speciala in camerele profilului se realizeaza valori de izolare fara precedent. Spuma izolatoare se introduce in rama de fereastra deja sudata. Prin expansiune camera profilului se umple cu spuma pana la colturi.

energeto 4000 "foam inside" energeto 5000 "foam inside" energeto 8000 "foam inside"

Vezi galeria

Navigare site

Prezentare magazin
Profile PVC
Salamander
Veka
Trocal
Rehau
Gealan
Aluplast
Kommerling
Extrupast
Ramplast
Teraplast
Deceunik
ProfiLink
KMG
KBE
Profile Aluminiu
Schuco
Reynaers
Etem
Profilco
Alumil
Exalco
Doral
Balkan
Wikona
Elvial
Profile Lemn stratificat
Modele Sticla
 

Facebook