Profil Gealan S9000

Profil Gealan S9000 IQ

Sistemul S9000 - Mix genial

  • Concept inteligent de garnituri cu 3 planuri de etansare
  • Izolare termica si fonica foarte bune prin geometria cu 6 camere si prin adancimea mare de constructie la toc si cercevea
  • potrivit pentru preluarea a 3 foi de geam, cu grosime pana la 54 mm
  • Optimizat pentru lipirea uscata a sticlei de cercevea, STV

Inovativul sistem combinat S9000

Noul sistem GEALAN S9000 reuneste, ca sistem combinat cu adancime de constructie de 83 mm, atat caracteristicile si avantajele sistemului cu garnitura mediana cat si pe cele ale sistemului cu garnitura de bataie. Adancimea mare de constructie, cele sase camere ale profilului de toc si cercevea si trei planuri de etansare sunt garantii ale unei izolari termice extraordinare. Astfel, ferestrele raspund chiar si celor mai exigente cerinte.

Dezvoltarea unui sistem cu cele mai bune proprietati de izolare nu este o intamplare, ci rezultatul unor lucrari de dezvoltare orientate in acest scop. Succesul ne da dreptate. Numeroase calcule au evidentiat valori de izolare termica uimitoare. Scopul dezvoltarii a fost de la inceput obtinerea unei valori de izolare termica Uf de 0.92 W/mò K si astfel potentialul de casa pasiva. Aceasta a reusit prin suma detaliilor inovative din formarea sistemului.

Vezi galeria

Navigare site

Prezentare magazin
Profile PVC
Salamander
Veka
Trocal
Rehau
Gealan
Aluplast
Kommerling
Extrupast
Ramplast
Teraplast
Deceunik
ProfiLink
KMG
KBE
Profile Aluminiu
Schuco
Reynaers
Etem
Profilco
Alumil
Exalco
Doral
Balkan
Wikona
Elvial
Profile Lemn stratificat
Modele Sticla
 

Facebook