Profil ProfiLink Ultra

Profil ProfiLink  Ultra

"PROFILINK Ultra" este sistemul cu 3 camere cu o adancime a profilului de 60mm pentru productia ferestrelor din PVC de inalta calitate. Trasatura tehnica aici este obtinerea unor bune caracteristici de izolare termica si fonica in conformitate cu normele europene intr-o solutie foarte economica.

Ultra - Implementarea "cu deschidere spre interior" este standarda, care ofera o solutie economica cu caracteristici foarte bune.

Ultra Turned - Implementarea "cu deschidere spre exterior" permite fereastra sa se deschida spre exterior, care este un standard pentru pietele din Marea Britaniei, etc.

Izolatie - Coeficientul exclusiv de transfer termic permite atingerea standardelor europene pentru economisirea de energie, chiar si cu geamurile termopane de cost redus cu o camera.

Izolatie fonica - Cu geamul termopan normal protectia impotriva zgomotului atinge o valoare excelenta la testare, iar cu geamurile speciale se ating valori semnificativ mai mari.

Geam termopan - Grosimea termopanului de pana la 30mm face posibila montarea celor mai moderne geamuri cu protectie termica si fonica.

Etansare - Rezultatele testelor de disponibilitate cu privire la permeabilitatea aerului si densitatea in situatia ploilor abundente, indeplinesc cele mai inalte cerinte.

Siguranta - Accesoriile montate in sistemul de profile si asamblate de armatura ofera un grad inalt de protectie antiefractie de baza. Fara nici o problema se ating si gradele de protectie antiefractie din clasele WK1, WK2 si WK3.

Viata - De inalta calitate si durabile, produsele PROFILINK se disting printr-o perioada de exploatare de lunga durata.

Vezi galeria

Navigare site

Prezentare magazin
Profile PVC
Salamander
Veka
Trocal
Rehau
Gealan
Aluplast
Kommerling
Extrupast
Ramplast
Teraplast
Deceunik
ProfiLink
KMG
KBE
Profile Aluminiu
Schuco
Reynaers
Etem
Profilco
Alumil
Exalco
Doral
Balkan
Wikona
Elvial
Profile Lemn stratificat
Modele Sticla
 

Facebook