Profil KBE AD58

Profil KBE AD58

Sistemul AD 58mm pentru ferestre si usi este folosit in foarte multe tari, ca Germania, Belgia, Olanda, Danemarca, Anglia, Franta, Australia, Elvetia, Finlanda, Rusia.

Caracteristicile materialului folosit pentru fabricare, conditiile de fabricatie si controlul exigent al calitatii au permis realizarea unor produse durabile, usor de intretinut care prezinta siguranta in exploatare.

Ferestrele si usile KBE - AD 58mm pot fi echipate cu geam de diferite tipuri care confera calitati deosebite de izolare termica si fonica; pot fi utilizate la interior si exterior, pentru cladiri de locuit, sociale (ministere, banci, spitale, aeroporturi, scoli, gradinite, hoteluri), culturale (sali de spectacole, de protocol, de conferinte, cluburi, biblioteci), comerciale (magazine, restaurante, baruri), industriale (hale).

  • tocurile si cercevelele sunt realizate din profile albe sau colorate in masa, cu fete plane albe sau color, obtinute prin extrudare din PVC rigid si imbinate prin sudura;
  • profilele principale din PVC sunt intarite la interior cu armaturi din otel galvanizat;
  • ferestrele pot fi realizate cu 1, 2 sau 3 canaturi fixe sau mobile si pot fi echipate cu geamuri simple sau cu mai multe foi, cu proprietati termoizolatoare, fonoizolatoare, avand diferite grade de rezistenta la foc;
  • geamurile de tip sandwich sunt alcatuite din 2 sau 3 foi de sticla si pot fi total transparente sau filtrante pentru radiatia solara. Grosimea acestor geamuri poate sa ajunga pana la cca.28 mm;
  • ferestrele realizate din profile PVC KBE AD 58mm se folosesc la toate tipurile de cladiri de locuit, social -culturale si industriale, la interior si exterior, in conditii normale de temperatura si umiditate, specifice zonelor climatice ale tarii noastre.
  • etansarea tamplariei este realizata printr-un sistem dublu pe garnituri din EPDM, montate atat pe toc cat sip e cercevea. Garniturile de etansare realizate din EPDM reprezinta durabilitate ridicata, stabilitate la variatii de temperatura si umiditate.
Vezi galeria

Navigare site

Prezentare magazin
Profile PVC
Salamander
Veka
Trocal
Rehau
Gealan
Aluplast
Kommerling
Extrupast
Ramplast
Teraplast
Deceunik
ProfiLink
KMG
KBE
Profile Aluminiu
Schuco
Reynaers
Etem
Profilco
Alumil
Exalco
Doral
Balkan
Wikona
Elvial
Profile Lemn stratificat
Modele Sticla
 

Facebook