Profil Rehau Euro Design 70

Profil Rehau Euro Design 70

Investiti mult in caminul dumneavoastra. Si doriti ca aceasta sa corespunda dorintelor dumneavoastra pana la ultimul detaliu. Ferestrele din profile REHAU Euro Design 70 contribuie la sentimentul intotdeauna placut pe care il aveti atunci cand reveniti acasa, in primul rand daca aveti pretentii deosebite in ceea ce priveste designul. Deoarece ferestrele din profile REHAU Euro Design 70 completeaza perfect aspectul casei dumneavoastra. Diversitatea formelor, culorile disponibile (cu un mod special de vopsire) si canaturile cu design ofera in acest sens numeroase optiuni.

Caracteristici

  • Adancime constructiva: 70 mm / Garnitura de contact
  • Numar de camere: 5 camere
  • Izolare termica: Uf= 1,3 W/m²K
  • Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4 (VDI 2719)
  • Protectie antiefractie: pana la clasa de protectie fonica 2 (DIN V 18054)
  • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)

Economie de energie prin izolare termica

Cu ajutorul ferestrelor din profile REHAU Euro-Design 70 va simtiti protejati in locuinta dumneavoastra chiar si in anotimpul rece.

Datorita unui coeficient de izolare termica foarte bun, caldura ramane acolo unde trebuie: in interiorul casei dumneavoastra. Astfel puteti sa va bucurati de confort climatic in locuinta si de o factura mica la costurile de incalzire.

Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 sunt componentele ideale pentru asigurarea unui consum mic de energie la construirea locuintei si pentru refacerea izolatiei termice la renovarea cladirilor vechi.

Protectie impotriva patrunderii prin efractie

Pentru ca dumneavoastra sa fiti cat mai relaxat atunci cand sunteti acasa dar si in calatorie, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 sunt disponibile cu diferite clase de rezistenta la efractie, in functie de necesitati.

Intrucat majoritatea incercarilor de efractie in Romania se produc la ferestre sau la usile balcoanelor, proiectarea individuala a acestora pentru impiedicarea patrunderii in locuinta este deosbit de importanta.

Diferitele sisteme de blocare, precum si alte masuri de siguranta permit stabilirea masurilor de protectie necesare pentru fiecare fereastra din profile REHAU Euro-Design 70 in mod individual.

Sistem de siguranta de baza: la ferestrele greu accesibile, sistemul de siguranta de baza este suficient.

Clasa de rezistenta WK1: pentru ferestre greu accesibile, protectie de baza impotriva incercarilor de spargere prin forta fizica, de exemplu lovire, impingere, acte de vandalism. Este integrata si protectia impotriva folosirii unor scule simple, ca de exemplu a rangii.

Clasa de rezistenta WK2: pentru ferestre usor accesibile. Protectia ferestrei este asigurata prin masuri suplimentare, pentru a preveni patrunderea infractorului de ocazie care ar incerca sa sparga elementul constuctiv respectiv, incuiat si blocat, cu ajutorul unor scule simple, cum sunt surubelntia, clestii si daltile.

Vezi galeria

Navigare site

Prezentare magazin
Profile PVC
Salamander
Veka
Trocal
Rehau
Gealan
Aluplast
Kommerling
Extrupast
Ramplast
Teraplast
Deceunik
ProfiLink
KMG
KBE
Profile Aluminiu
Schuco
Reynaers
Etem
Profilco
Alumil
Exalco
Doral
Balkan
Wikona
Elvial
Profile Lemn stratificat
Modele Sticla
 

Facebook