Profil Trocal AluClip+AluFusion

Profil Trocal AluClip+AluFussion

AluFusion&AluClip - Aluminiu si PVC imbinate intr-o tehnica perfecta - Sistem unic, patentat in Europa.

Elemente de mari dimensiuni, fara armatura la interiorul profilului PVC. Ferestre pe toata inaltimea nivelului, simuland fatada cortina. Foi de usa de pana la 2,5 m, inclusiv cu profile colorate. Elemente vitrate de pana la 3,5 m fara sprosurisi in orice varianta de culoare.

Izolare termica si fonica excelenta. Design unitar, coplanaritate intre rama si cercevea la exterior. Agrementate la avalanse si inundatii. Fara plumb, 100% reciclabile.

Caracteristici AluFusion

  • Protectie termica optima - Sistemele de tamplarie PVC TROCAL asigura o izolaretermica extrem de eficienta. In plus, prin eliminarea elementului de armatura din interiorul profilului, la sistemul AluFusion indicele de transfer termic atinge valoarea Uw = 1,2W/(m²K), ridicand standardul in conditiile noilor regementari privind economia de energie.
  • Design fara frontiere - Mai multe tipuri de ferestre, in aproape orice forma si oriceculoareva doriti. Cu AluFusion, creativitatea arhitecturala si eficienta nu mai sunt constranse de niciunfel de limite de forma sau gabarit.
  • Izolare fonica excelenta - Datorita particularitatii constructive, sistemele AluFusion asigura un nivel mai ridicat de izolare fonica decat sistemele PVC obisnuite.

Caracteristici AluClip

Programul AluClip stabileste legatura intre design si functionalitate.

Cu noul sistem TROCAL AluClip va puteti indeplini orice dorinta referitoare la coloritul ferestrelor care poate fi realizat in orice varietate de nuante. Combinatia ideala: profile PVC si placare de aluminiu AluClip.

Vezi galeria

Navigare site

Prezentare magazin
Profile PVC
Salamander
Veka
Trocal
Rehau
Gealan
Aluplast
Kommerling
Extrupast
Ramplast
Teraplast
Deceunik
ProfiLink
KMG
KBE
Profile Aluminiu
Schuco
Reynaers
Etem
Profilco
Alumil
Exalco
Doral
Balkan
Wikona
Elvial
Profile Lemn stratificat
Modele Sticla
 

Facebook