Prezentare ProfiLink

Sigla ProfiLink

Compania Profilink, cu sediul in orasul Plovdiv - Bulgaria, este specializata in extrudarea de profile din PVC (cu 3, 4, 5 si 6 camere) pentru executia de ferestre si usi. Totodata, societatea furnizeaza garnituri, armaturi, accesorii, precum si granule din PVC pentru fabricatia sistemelor. Fondata in anul 2004, Profilink are peste 500 de angajati si o retea de distributie ce include depozite in orase importante din Bulgaria, Grecia, Macedonia si Romania.

Parteneriat - Prin credibilitate, incredere si sprijin noi construim baza succesului nostru, iar acesta este intocmai parteneriatul. In acest fel noi impreuna cu partenerii nostrii progresam inainte. Deoarece numai prin colaborare corecta si pe termen lung se poate genera un succes adevarat cu tendinta de crestere.

Calitate - Societatea PROFILINK a optat pe calitate ca strategie pentru o viitoare dezvoltare. Pentru atingerea acestui scop, noi folosim echipamentele si tehnologia cea mai moderna, pe toate nivelurile procesului de productie. Acest fapt ne da incredere sa declaram, ca toate produsele indeplinesc cele mai inalte cerinte de calitate.

Optimizare - PROFILINK actualizeaza si dezvolta permanent elementele sale. In acest fel suntem intotdeauna pregatiti pentru toate provocarile - de la ultima tehnologie in productie pana la cele mai moderne tendinte pe piata.

Vezi galeria

Navigare site

Prezentare magazin
Profile PVC
Salamander
Veka
Trocal
Rehau
Gealan
Aluplast
Kommerling
Extrupast
Ramplast
Teraplast
Deceunik
ProfiLink
KMG
KBE
Profile Aluminiu
Schuco
Reynaers
Etem
Profilco
Alumil
Exalco
Doral
Balkan
Wikona
Elvial
Profile Lemn stratificat
Modele Sticla
 

Facebook