Informatii Veka

Sigla Veka

VEKA activeaza la nivel mondial ca un grup de companii, avand o prezenta activa in peste 50 de piete nationale. Reteaua mondiala de unitati de productie, centre logistice si birouri de vanzari ne permite sa intelegem si sa ne adaptam oricaror cerinte si dorinte specifice ale celor peste 3000 de parteneri ai nostri, oferind diversitate in indeplinirea dorintelor individuale. In cei peste 40 de ani de existenta, VEKA si-a perfectionat constant gama de solutii tehnice din portofoliu, dar, mai mult decat atat, si-a dezvoltat mecanismele interne si serviciile cu valoare adaugata puse la dispozitia partenerilor din toata lumea.

Portofoliul impresionant de produse si servicii disponibile in Romania poate raspunde celor mai exigente solicitari si nevoi specifice venite din partea arhitectilor, constructorilor, dezvolatorilor imobiliari si, nu in ultimul rand, beneficiarilor finali. Calitatea exceptionala a produselor din portofoliu, dar si un set de valori solide construite in jurul conceptelor de parteneriat si responsabilitate mentin VEKA pe pozitia de lider mondial al industriei profilelor PVC destinate productiei de ferestre sau usi termoizolante.

VEKA inseamna calitate prin toate activitatile pe care le intreprinde. Incepand cu testarea materiei prime si a produsului in diverse stadii ale procesului de fabricatie, continuind cu indicatorii stricti de calitate sub care sunt prestate serviciile catre client si activitatile de logistica.

Calitatea unei ferestre se bazeaza pe stabilitatea profilului. Proportional cu aceasta, creste rezistenta la colturi si efectul antiefractie este mai sigur (datorita stabilitatii elementelor de feronerie), iar rezistenta in exploatare este garantata pentru o perioada indelungata de timp. Ferestrelesi usile din profile VEKA sunt recunoscute pentru rezistenta deosebita datorata, in primul rand, faptului ca grosimea peretelui exterior de 3,0 mm ñ0,2mm) respecta cu rigoare norma europeana pentru usi si ferestre (EN 12608) in clasa superioara de calitate: clasa A.

Comparativ cu profilele de clasa B, ferestrele VEKA - exclusiv clasa A - prezinta anumite caracteristici care le diferentiaza superior: se prelucreaza mai bine si nu necesita reglaje ulterioare ale ferestrelor si usilor si confera ansamblului de tamplarie din PVC o durata de viata estimata la 50 de ani. Un plus de valoare pentru arhitecti, constructorisi, nu in ultimul rand, beneficiari finali, il reprezinta rezistenta profilelor colorate la curbare.

VEKA este Das Qualitatsprofil.

Calitatea unui produs reflecta totodata standardele unei intregi companii. Toate procesele interne VEKA AG ce privesc etapele de productie, activitatile de logistica sau administrative sunt certificate din perspectiva managementului calitatii in conformitate cu standardul DIN ISO 9001:2000.

Mai mult, calitatea materialelor folosite in cadrul proceselor de productie a profilelor, durata de viata a ferestrelor precum si intretinerea facila sunt aspecte testate si certificate dupa cele mai exigente standarde germane de calitate RAL - GZ 716/1, atat in cazul profilelor albe, cat si in cazul profilelor laminate.

Un intreg set de norme de asigurare a calitatii sunt aplicate de VEKA inca din fazele incipiente ale dezvoltarii unui produs, continuand in ciclul de productie si apoi in depozitare si transport. In plus, VEKA acorda o atentie sporita asupra protectiei mediului inconjurator, atat in cadrul proceselor interne de productie si depozitare, cat si, in final, pe durata exploatarii tamplariei si reciclarea acesteia, asigurand astfel un circuit inchis al materialelor componente. Activitatea de reciclare prin intermediul diviziei VEKA Umwelttechnik este certificata TUV si, impreuna cu toate celelalte activitati de cercetare, productie si transport, asigura sistemelor si produselor VEKA o amprenta redusa de CO2.

Bazandu-ne pe toate aceste aspecte suntem intr-o continua evaluare a intregii activitati de productie din toate sectoarele companiei. Mai mult decat atat, promisiunea calitatii este sporita de teste independente certificate de entitati internationale de renume, precum Ift Rosenheim. In cadrul acestor teste analizam periodic structura si rezistenta tamplariei realizata din profile VEKA, gradul ei de etanseitate, coeficientii de izolare termica si fonica, rezistenta la factorii atmosferici etc.

De asemenea, consecventa misiunii de a produce profile de calitate superioara, VEKA respecta in mod exclusiv cele mai riguroase citerii specifice standardului european SR EN 12608, clasa superioara de calitate - clasa A, asigurandu-se astfel o grosime a peretilor exterior ai profilelor de 3,00 mm (ñ0,2 mm).

Vezi galeria

Navigare site

Prezentare magazin
Profile PVC
Salamander
Veka
Trocal
Rehau
Gealan
Aluplast
Kommerling
Extrupast
Ramplast
Teraplast
Deceunik
ProfiLink
KMG
KBE
Profile Aluminiu
Schuco
Reynaers
Etem
Profilco
Alumil
Exalco
Doral
Balkan
Wikona
Elvial
Profile Lemn stratificat
Modele Sticla
 

Facebook