Informatii Ramplast

Sigla Ramplast

De ce RAMPLAST?

  • izolare termica si fonica superioara - structura profilelor cu 4,5 si 6 camere izolatoare in combinatie cu geamul termoizolator LOW-E duce la obtinerea unui coeficient de transfer termic redus de pana la 1,24 W/m2K; etansare cu 2 si 3 randuri de garnituri; posibilitatea montarii de geam simplu, dublu sau triplu.
  • rezistenta mecanica ridicata - utilizarea unor armaturi din otel zincat de 1,5 mm confera rigiditate si rezistenta mecanica in exploatare
  • profile ecologice - profilele Ramplast sunt extrudate utilizand aditivi ecologici pe baza de calciu-zinc, fara plumb si staniu care sunt compusi toxici pentru organismul uman si mediul inconjurator. Inca de la debutul productiei in anul 1996, profilele Ramplast au utilizat aditivi ecologici calciu-zinc, desi costul acestora era la acea vreme cu mult mai mare decat al stabilizatorilor pe baza de plumb.
  • design atractiv si posibilitatea realizarii oricator cerinte arhitecturale
  • suport tehnic si logistic pentru noii producatorii de tamplarie.
  • profilele Ramplast prezinta cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca

Scurt istoric

In cadrul politicii de dezvoltare de la inceputul aniilor 1990, OLTCHIM SA a realizat o investitie de 5 mil. $ constand in doua linii de extrudare profile din PVC (licenta TECHNOPLAST - AUSTRIA), o linie completa de fabricatie ferestre cu capacitatea de 10.000 de unitati/an precum si o linie de producere a geamului termoizolant.

Lansarea productiei are loc in anul 1997 cu seria de profile tricamerale EcoClassic.

In perioada 2003 - 2008 are loc o dezvoltare continua a facilitatilor de productie si programelor de investitii fiind achizitionate noi linii de extrudare si matrite pentru sistemele de profile cu 4, 5, 6 camere si cele pentru usi de interior din PVC expandat.

De asemenea se achizitioneaza un sistem automatizat de malaxare si transport.

RAMPLAST este lider de piata in Romania in domeniul profilelor din PVC destinate fabricatiei de ferestre si usi. Profilele RAMPLAST au origine romaneasca si sunt produse produse folosind tehnologii de extrudare si componenti de cea mai inalta calitate.

RAMPLAST garanteaza produsele sale si dispune de toate argumentarile si certificarile necesare realizarii de produse competitive pe piata Uniunii Europene ale carei normative interzic folosirea plumbului in procesul de fabricatie. Aceste normative au fost luate in calcul chiar de la inceputul productiei, profilele RAMPLAST fiind obtinute dupa o reteta ecologica care utilizeaza calciul si zincul eliminand plumbul si staniul - compusi toxici pentru organismul uman si mediul inconjurator. In aceste conditii produsele noastre ofera garantia unor profile de inalta calitate, proiectate conform standardelor europene si totodata perfect adaptate climei din Romania.

Programul de investitii inceput in anul 2003 care continua si in prezent a determinat pe parcursul celor 5 ani de zile transformarea marcii RAMPLAST in marca preferata de toti producatorii de tamplarir din PVC din Romania.

Dupa succesul inregistrat cu seria de profile tricamerale EcoClassic si boom-ul de vanzari al seriei EcoTherm-tetracamerale, cea mai bine vanduta din Romania pe segmentul sau de piata, este randul noilor serii de profile cu 5 si 6 camere, EcoTerm Plus si respectiv EcoLux sa definitiveze imaginea marcii RAMPLAST ca marca de referinta a pietei de tamplarie din PVC din Romania. RAMPLAST produce si seria de profile din PVC expandat pentru usi de interior Avangarde. Sistemul pentru usi de interior este unic in Romania.

Seria EcoThermPlus este un sistem cu 5 camere de izolare destinat sa asigure un confort sporit pentru orice locuinta la cel mai bun pret de pe piata.

Seria EcoLux este un sistem premium cu 6 camere de izolare, cu adancimea de 70 mm, cu parametri de izolare termica si fonica exceptionali, un design cu muchii rotunjite si dimensiuni compacte. Costurile de productie scazute si minimizarea stocurilor prin folosirea unui sistem de armare si accesorii comun cu cel al seriilor EcoTherm si EcoThermPlus reprezinta un atu. Sistemele RAMPLAST se remara prin parametrii de izolare termica si fonica superiori, grad de siguranta ridicat, posibilitatea realizarii oricaror cerinte arhitecturale si sunt 100% reciclabile.

Tehnologie si materii prime

Dotata cu o noua instalatie de malaxare automata si linii de extrudare de ultima generatie produse de liderul mondial in domeniu - societatea germana Krauss Maffei - fabrica Ramplast produce profile din pvc utilizand o tehnologie de extrudare furnizata de firma austriaca Greiner. In aceste conditii produsele noastre ofera garantia unor profile de inalta calitate, proiectate conform standardelor europene si totodata perfect adaptate conditiilor climaterice din Romania.

La extrudarea profilelor Ramplast se utilizeaza pvc produs de societatea Oltchim - unul din cei mai mari producatori de pvc din Europa - si aditivi ecologici pe baza de Ca-Zn furnizati de liderul in domeniu, firma germana Baerlocher.

Calitate

Produsele purtand marca OLTCHIM reprezinta garantia calitatii datorita functionarii firmei intr-un Sistem Integrat Calitate- Mediu, ce are la baza certificarea de catre TUV a sistemului de management al calitatii in conformitate cu ISO 9001 si a sistemului de management de mediu in conformitate cu ISO 14001.

Ramplast are in dotare un laborator propriu de testare a proprietatilor fizico-mecanice atat ale profilelor cat si ale ferestrelor si usilor finite.

Vezi galeria

Navigare site

Prezentare magazin
Profile PVC
Salamander
Veka
Trocal
Rehau
Gealan
Aluplast
Kommerling
Extrupast
Ramplast
Teraplast
Deceunik
ProfiLink
KMG
KBE
Profile Aluminiu
Schuco
Reynaers
Etem
Profilco
Alumil
Exalco
Doral
Balkan
Wikona
Elvial
Profile Lemn stratificat
Modele Sticla
 

Facebook