Informatii Extruplast

Sigla Extruplast

EXTRUPLAST este cel mai nou si cel mai modern producator si distribuitor de profile PVC pentru ferestre si usi din Europa de Est - fiind utilata cu tehnologie de ultima generatie GREINER EXTRUSIONTECHNIK - Austria si KRAUSS MAFFEI - Germania.

Fabrica Extruplast este dotata cu tehnologie de ultima generatie Greiner Extrusiontechnik - Austria si Krauss Maffei - Germania, ceea ce ii confera statutul de cel mai modern producator de profile PVC din Europa de Est. Constructia si echiparea fabricii cu materiale si utilaje austriece si germane s-a realizat sub atenta supraveghere a Institutului Greiner Group prin intermediul inginerilor si tehnicienilor germani si austrieci delegati de acest institut in Romania.

Fabrica Extruplast are de asemenea in dotare un laborator complet utilat cu ajutorul caruia se realizeaza toate testele necesare asupra profilelor Extruplast, astfel incat acestea sa se incadreze perfect in standardele internationale. Personalul fabricii are un inalt nivel de specializare dobandit prin instruire in uzinele firmei Greiner, fapt ce constituie o alta garantie a calitatii profilelor Extruplast.

Extruplast este o fabrica care pune in prim plan calitatea profilelor si de aceea, ca obiective principale, isi propune:

  • satisfacerea pe deplin a nevoilor clientilor, printr-o gama variata de produse;
  • garantarea constanta a calitatii precum si continuitatea respectarii standardelor internationale ale produselor Extruplast;
  • stabilirea unui pret atragator in raport cu calitatea si cu concurenta, pret care sa fie accesibil tuturor producatorilor de tamplarie.
Vezi galeria

Navigare site

Prezentare magazin
Profile PVC
Salamander
Veka
Trocal
Rehau
Gealan
Aluplast
Kommerling
Extrupast
Ramplast
Teraplast
Deceunik
ProfiLink
KMG
KBE
Profile Aluminiu
Schuco
Reynaers
Etem
Profilco
Alumil
Exalco
Doral
Balkan
Wikona
Elvial
Profile Lemn stratificat
Modele Sticla
 

Facebook