Informatii Aluplast

Sigla Aluplast

Sistemul de ferestre Aluplast este o generatie noua de profile, care astazi indeplineste inca de acum cerintele impuse ferestrelor viitorului. Acesta imbina tehnologia moderna cu cel mai ridicat confort de utilizare.

Gama larga de produse aluplast cuprinde o multitudine de sisteme de profile pentru ferestre: de la profilele cele mai raspandite, cu adancimea de constructie de 70 mm, pana la profilele destinate utilizarii in casele pasive. aluplast raspunde popularitatii in ce in ce mai crescute a constructiilor eficiente energetic si asa-numitor constructii pasive prin implementarea celei mai recente game de sisteme energeto. Aceasta solutie revolutionara de pe piata tamplariei PVC si dimensiunea complet noua in proiectarea ferestrelor sunt in masura sa indeplineasca cele mai ridicate cerinte in domeniul eficientei energetice.

Varietatea mare de suprafete vizibile la profilele de ferestre si adancimea constructiva diferita permite alegerea celei mai bune solutii pentru constructia dumneavoastra si poate face fata celor mai stricte norme privind mentinerea caldurii. Designul original si armonios, completat de numeroasele solutii tehnice ofera posibilitati nelimitate pentru realizarea ferestrelor si definirea unui stil propriu.

Gama larga de tipuri diferite de baghete creeaza posibilitati suplimentare de stil si armonii ce se potrivesc cu natura interiorului.

Vezi galeria

Navigare site

Prezentare magazin
Profile PVC
Salamander
Veka
Trocal
Rehau
Gealan
Aluplast
Kommerling
Extrupast
Ramplast
Teraplast
Deceunik
ProfiLink
KMG
KBE
Profile Aluminiu
Schuco
Reynaers
Etem
Profilco
Alumil
Exalco
Doral
Balkan
Wikona
Elvial
Profile Lemn stratificat
Modele Sticla
 

Facebook